سبد خرید شما خالی است.
بخشنامه جدید سازمان YÖK ترکیه در خصوص پذیرش دانشجو در دانشگاه های دولتی و خصوصی در سال ۲۰۲۳
مفاد کلیدی بخشنامه ؛
۱- آزمون متمرکز و مرکزی پذیرش دانشجوی خارجی (MYÖS) از سال ۲۰۲۳ توسط ÖSYM برگزار می شود.
۲- کسانی که تحصیلات متوسطه خود را با تاییدیه آموزش رسمی در موسسات آموزش متوسطه خارج از کشور به پایان رسانده اند یا در مرحله تکمیل هستند میتوانند در آزمون مرکزی شرکت کنند.
افراد دارای ملیت خارجی
افراد دارای ملیت ترکیه
افراد دارای ماوی کارت
افراد دارای ملیت KKTC
⭕️ فقط از نتایج آزمون مرکزی می توان برای پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، حقوق، معلمی و مهندسی استفاده کرد و افرادی که دارای نمره پایه یا نمره بالاتر تعیین شده توسط شورای آموزش عالی هستند، می توانند برای این رشته ها درخواست دهند.
⭕️ برای رشته هایی غیر از موارد مندرج در ماده سوم، با نتیجه MYÖS، موسسات آموزش عالی می توانند بر اساس معیارهایی مانند ABITUR، SAT، آزمون های سراسری کشورها، نمرات دیپلم دبیرستان که از شرایط بین المللی می باشد، دانشجو بپذیرند.
⭕️ در چارچوب سهمیه پذیرش دانشجوی بینالمللی، دانشجویانی که در مؤسسات آموزش عالی ثبت نام کردهاند، در پذیرشهای دانشگاهها مشمول اصول «انتقال بین مقاطع کاردانی و کارشناسی در مؤسسات آموزش عالی، انتقال اعتبار دو رشتهای، جزئی و بینموسسهای» هستند. برنامه های مشخص شده در ماده ۳ به برنامه های مندرج در ماده ۳٫ حداقل نتیجه MYÖS تعیین شده توسط شورای عالی آموزش و پرورش، علاوه بر شرایط مندرج در آیین نامه مربوط قابل به کار گیری میباشد.
⭕️ این آزمون به زبان های ترکی، آلمانی، انگلیسی، فرانسوی، روسی و عربی برگزار می شود.
⭕️ محدوده امتحان توسط شورای آموزش عالی به گونه ای تعیین می شود که نتایج یادگیری پایه را اندازه گیری کند.۳
جزئیات تصمیمات سازمان آموزش عالی (YÖK) در خصوص آزمون یوس TR-YÖS 2023 و پذیرش دانشگاهها
طبق اخبار بدست آمده، یوس مرکزی یعنی MYÖS کنسل شده و به جای آن TR YÖS جایگزین شده است و این آزمون از سال ۲۰۲۳ برگزار خواهد شد و دانشگاه های ترکیه تا آن موقع می توانند طبق روال قبلی پذیرش داشته باشند و بعدا نیز به صورت انتخابی میتوانند از TR YÖS نیز برای پذیرش دانشجو بهره ببرند.
آزمون یوس TR-YÖS 2023 بطور مرکزی در بازه زمانی بهمن ۱۴۰۱ و خرداد ماه ۱۴۰۲ به زبانهای ترکی استانبولی و انگلیسی سالیانه دو مرحله برگزار میگردد.
جزئیات خبر:
بانک مرکزی در بخشنامهای که به شبکه صرافیهای کشور ابلاغ کرده است، ضمن تأکید بر تداوم روند تخصیص ارز به صورت اسکناس با مصارف خدماتی ۲۵گانه، از شبکه صرافیهای کشور خواسته است درصورتی که متقاضیان درخواست خرید ارز برای مصارفی، بهجز مصارف تعریفشده در فهرست مذکور دارند، به بانک مرکزی اعلام کنند.
براساس ابلاغیه بانک مرکزی، تخصیص ارز در سرفصلهای خدماتی شامل ارز مسافرتی، زیارتی، درمانی، دانشجویی و دانشآموزی، هزینه شرکتهای هواپیمایی ایرانی، هزینه شرکتهای بیمه ایرانی، هزینه شرکت در نمایشگاههای خارجی، هزینه حقوق و مزایای کارکنان خارجی شاغل در ایران، رانندگان ترانزیت، برگزاری همایشهای بینالمللی و اعطای جوایز جشنوارهها، آزمایشهای علمی و گواهینامههای بینالمللی، خرید امتیاز پخش فیلم، فرصت مطالعاتی، حق عضویت و ثبتنام در سازمانهای بینالمللی و چاپ مقالات علمی، شرکتهای اعزامکننده زائران به عتبات عالیات و عمره مفرده، ثبتنام در آزمونهای بینالمللی، حقالوکاله دعاوی خارجی، هزینه اشتراک شبکههای اطلاعاتی، شرکت در دورههای آموزشی و پژوهشی خارج از کشور، شرکت در امتحانات علمی و تخصصی خارج از کشور، خدمات کنسولی سفارتخانههای خارجی، هزینههای ارزی شرکتهای مسافرتی و گردشگری، هزینههای حمل و ترانزیت و توزیع محمولههای پستی و تبدیل مانده ریالی ناشی از خرید ارز اتباع خارجی و ارز مأموریتی، کمافیالسابق و بدون تغییر در شرایط فروش ارز ادامه دارد، ضمن اینکه میزان ارز مسافرتی و ارز موردنیاز برای شرکت در دورههای آموزشی و پژوهشی نیز از ۲۰۰۰ یورو به ۲۲۰۰ یورو افزایش یافته است.
در مورد برگزاری کنکور ترکیه، بیشتر آزمون های یوس دانشگاههای دولتی ترکیه در سال ۲۰۲۰ به علت پاندمی ویروس کرونا لغو شدند. برخی از دانشگاهها، کنکور یوس را با تاخیر برگزار کردند. اما به علت بسته بودن مرزهای ایران و ترکیه، امکان شرکت برای داوطلبین ایرانی برای اکثر دانشگاههای ترکیه وجود نداشت. اما از اول شهریور طبق قانون جدید مابین دو کشور، خروج از مرز با کارت ورود به جلسه کنکور یوس و یا آزمون sat، امکان پذیر شد. این توافق در حالی به وقوع پیوست که آزمون یوس بیشتر دانشگاههای ترکیه تا قبل از شهریور ماه برگزار شده بود. اغلب داوطلبین در سال جاری در تلاش هستند تا هزینه ثبت نام آزمون هایی که از قبل انجام داده اند را از این دانشگاه ها اخذ کنند و طبیعتا دانشگاههایی که آزمون یوس را بصورت حضوری و یا آنلاین برگزار کرده اند، هزینه امتحان yos را به داوطلبین عودت نخواهند داد. در نتیجه متقاضیان کنکور ترکیه از هم اکنون برای سالتحصیلی ۲۰۲۱-۲۰۲۰ برنامه ریزی میکنند. بعضی افراد نیز از طریق شرکت در آزمون sat در یکی از زمانهای ۵ ، ۱۲مهر ماه، ۱۵ آذر و یا در تاریخ ۲۳ اسفندماه ۹۹ و اخذ نمره بالای ۱۴۰۰ امتیاز از مجموع تستهای ریاضی و زبان انگلیسی، میتوانند نسبت به انجام پذیرش از دانشگاههای دولتی ترکیه و حتی دانشگاه خصوصی کوچ koç اقدام نمایند. در صورتیکه سطح زبان انگلیسی متقاضیان خوب نباشد، گزینه مناسب برای پذیرش در دانشگاههای دولتی ترکیه، از طریق آزمون یوس میباشد.
جهت تحصیل در رشته پزشکی دانشگاههای دولتی ترکیه، اصولا قبولی و کسب نمره بالای ۹۵ در کنکور یوس ترکیه ضروری است. دانشگاههایی که دارای رنکینگ و رتبه جهانی خوبی در آمار داده های پایگاه اطلاعاتی QS و یا شانگهای هستند، عموما نمره بالایی را در آزمون یوس، برای رشته پزشکی از داوطلبین خارجی انتظار دارند. البته متقاضی میتواند بجای کارنامه یوس، در آزمون sat یا در اصطلاح (آزمون ست) شرکت کند. این آزمون بین المللی بوده و سالانه شش مرحله در ترکیه نیز برگزار میشود. با کسب نمره بالای ۱۴۰۰ از مجموع ۱۶۰۰ امتیاز در امتحان sat، متقاضی میتواند جهت پذیرش رشته پزشکی از دانشگاههای معتبر ترکیه مانند حاجت تپه، سلیمان دمیرل، کوچ، آتاتورک، قاضی آنکارا و … اقدام نماید.
بعضی از متقاضیانی که قصد تحصیل در ترکیه بصورت بدون آزمون و یا در اصطلاح (بدون کنکور ترکیه) را دارند، میتوانند به دو روش جهت تحصیل و پذیرش قطعی اقدام کنند;
راهکار اول : اقدام جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های خصوصی ترکیه در رشته مورد نظر متقاضی تحصیل در ترکیه; اینگونه دانشگاهها که تعداد قابل توجهی از آنها در شهر استانبول واقع هستند، بصورت بدون آزمون یوس و sat یا به زبان اغلب افراد “بدون کنکور ترکیه”، نسبت به جذب دانشجو اقدام میکنند. هزینه دانشگاههای خصوصی بر اساس کیفیت و امکانات آنها متفاوت میباشد. این دانشگاهها در راستای جذب هرچه بیشتر دانشجویان بصورت بدون کنکور، اقدام به پذیرش با بورسیه های قابل توجه از %۴۰ تا %۸۰ درصد میکنند. تعداد خیلی محدودی هم از طریق برگزاری آزمونهای داخلی موسوم به (Bursluluk sınavı) بصورت فرمالیته با محتوای شبیه تست های یوس اقدام میکنند. معمولا برای داوطلبینی که نمره کامل را در این امتحان کسب کنند، تا ۱۰۰% بورس برای رشته های پزشکی، دندانپزشکی، فیزیوتراپی و رشته های مهندسی، علوم انسانی و هنر در نظر گرفته میشود. البته حضور در اینگونه آزمونها اختیاری و صرفا برای تخصیص بورسیه و Fund بیشتر جهت تامین مالی دانشجو میباشد. در نتیجه متقاضی بدون شرکت در کنکور اینگونه دانشگاهها نیز میتواند از طریق موسسه یوس دیتا جهت پذیرش اقدام کند.
راهکار دوم : گروهی از متقاضیان میتوانند از تعدادی دانشگاههای دولتی ترکیه نیز بصورت پذیرش بدون کنکور در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و … اخذ پذیرش نمایند. این دانشگاه ها در شهرهای استانبول، آنکارا، ازمیر، آنتالیا و … بوده و اغلب این دانشگاهها مورد تایید وزارت بهداشت ایران هستند. انجام امور پذیرش اینگونه موارد که بصورت بدون آزمون یوس میباشند، از طریق انواع بورسیه های تحت قرارداد این دانشگاهها با موسسه بین المللی یوس دیتا امکانپذیر میباشد. این موسسه دارای مجوز رسمی در زمینه مشاوره، اخذ پذیرش و اعزام دانشجو به کشور ترکیه را از وزارت علوم و تحقیقات دارا میباشد. با توجه به سابقه فعالیت ۱۵ ساله و مجوز دار بودن موسسه، کادر با تجربه ای امور پذیرش را نسبت به شرایط هر متقاضی به نتیجه میرسانند.
*جهت تعیین زمان مشاوره و راهنمایی های بیشتر در خصوص پذیرش، با همکاران ما در تماس باشید.
بر اساس داده های پایگاه اطلاعاتی در خصوص ارزیابی کیفیت علمی و پژوهشی دانشگاههای جهان، ۱۰ عنوان از جمله بهترین دانشگاههای ترکیه در لیست زیر ارائه میشود. این دسته بندی بر مبنای رتبه جهانی دانشگاههایی که رشته پزشکی و دندان پزشکی را نیز ارائه میدهند، تنظیم شده است (World University Rankings 2020). این رتبه بندی هرساله با توجه به ارتقاء سطح دانشگاهها و یا افت آنها قابل تغییر میباشد.
دانشگاه کوج یکی از ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه است که در سال ۱۹۹۳ در استانبول تاسیس شد. این دانشگاه خصوصی بوده و مورد تایید وزارت بهداشت و درمان ایران میباشد. زبان تدریس رشته ها از جمله پزشکی به انگلیسی بوده و فقط ۵ درصد به زبان ترکی استانبولی تدریس میشود. رشته های پزشکی، پرستاری، اقتصاد، مدیریت، حقوق و مهندسی از جمله رشته های این دانشگاه به شمار میرود. تقریبا برای ۱۵ درصد دانشجویان در رشته های مختلف بورسیه تحصیلی در نظر گرفته میشود. از نظر رتبه بندی جهانی، دانشگاه کوچ در جایگاه ۴۳۱ قرار دارد.
*نحوه پذیرش دانشجویان خارجی (کنکور ترکیه)
۱_ اقدامات پذیرش این دانشگاه در رشته های مقطع کارشناسی و پزشکی، از طریق کنکور SAT میباشد. (جهت زمانبندی آزمون sat به صفحه مربوطه در همین وبسایت مراجعه شود.)
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور GRE خواهد بود.
دانشگاه آنکارا یکی از بهترین دانشگاههای ترکیه میباشد که در سال ۱۹۲۵ ساخته شده و کار خود را با رشته حقوق آغاز کرد. ۱۵ دانشکده و ۳۱ موسسه تحقیقاتی دارد. این دانشگاه برتر ترکیه دارای دانشکدههایی مختلفی میباشد. تدریس در دانشگاه به زبان ترکی انجام میشود. این دانشگاه کتابخانه بزرگی دارد که میلیونها کتاب را به صورت اینترنتی در اختیار دانشجویان قرار داده است. رتبهبندی جهانی این دانشگاه در ردیف ۸۰۱ قرار دارد.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی (کنکور ترکیه)
۱_ جهت پذیرش در رشته های کارشناسی، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از طریق کنکور یوس YÖS و در بعضی موارد از طریق sat انجام میشود.
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور ALES (آلس) و یا GRE خواهد بود.
دانشگاه حاجت تپه در شهر آنکارا واقع شده است. دانشگاه علوم پزشکی آن بسیار معروف بوده و برترین دانشگاه پزشکی ترکیه است. دارای ۵ مرکز آموزشی میباشد. قسمتی از این دانشگاه در منطقه Beytepe قرار دارد و شامل دانشکده اقتصاد، بازرگاني، علوم آموزشي، مهندسي، هنرهاي زيبا، ادبيات و علوم در فضایی به اندازه ۶ میلیون متر مربع میشود. این دانشگاه از نظر رتبهبندی جهانی در رتبه ۷۵۱ قرار گرفته است.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی (کنکور ترکیه)
۱_ جهت پذیرش در رشته های کارشناسی، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از طریق کنکور SAT به همراه شرط معدل مدرک دیپلم متوسطه میباشد. (برای داوطلبین نظام قدیم، با شرط معدل پیش دانشگاهی)
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور ALES (آلس) و یا GRE خواهد بود.
دانشگاه فنی خاورمیانه در آنکارا قرار دارد و در فهرست ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه قرار دارد. این دانشگاه در زمینه علوم پایه و مهندسی از اهمیت ویژهای برخوردار است. کلیه دروس در این دانشگاه به زبان انگلیسی تدریس میشود.این دانشگاه ۴۵ رشته کارشناسی و پنج دانشکده معماری، علوم پایه، اقتصاد، علوم مدیریتی، علوم آموزشی و فنی و مهندسی دارد. افرادی که قصد ورود به این دانشگاه را دارند، باید مدرک آیلتس (IELTS) یا مدرک تافل (TOEFL) داشته باشد و در صورت نداشتن این مدارک، باید نمره قابل قبول این دانشگاه را در امتحان تعیین سطح زبان به دست آورند.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی (کنکور ترکیه)
۱_ جهت پذیرش در رشته های کارشناسی از طریق کنکور SAT و شرط معدل دیپلم متوسطه میباشد. (برای داوطلبین نظام قدیم، با شرط معدل پیش دانشگاهی)
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور GRE خواهد بود.
دانشگاه بغازیچی در سال ۱۸۶۳ در بخش اروپایی ترکیه تأسیس شد. این دانشگاه سابقهای طولانی در میان دانشگاههای ترکیه دارد. دانشگاه بغازیچی در رتبهبندی جهانی سال ۲۰۱۷ در رتبه ۴۹۱ قرار دارد. از دانشکدههای ادبیات، علوم پایه، اقتصاد و فنی و مهندسی تشکیل شده است و رشتههایی مانند علوم اجتماعی، هنر و علوم مهندسی در آن، رونق بسیاری دارد.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی
۱_ جهت پذیرش در بعضی رشته های کارشناسی بدون کنکور ترکیه و یا از طریق آزمون sat میباشد.
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور ALES (آلس) و یا GRE خواهد بود.
دانشگاه قازی در آنکارا جزء لیست ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه قرار دارد. این دانشگاه ابتدا در سال ۱۹۲۶ توسط آتاتورک در قالب مؤسسه تربیت معلم قاضی ساخته شد. این دانشگاه دارای ۱۵ دانشکده و ۹ مدرسه عالی و ۲۶ مدرسه تحقیقات عالی است. درسال ۱۹۸۲، آکادمی مهندسی و کشاورزی، آکادمی اقتصاد و بازرگانی، کالج فنی، کالج فنی دختران و آکادمی مهندسی و کشاورزی آنکارا با هم ترکیب شدند و تبدیل به یک دانشگاه معتبر با نام قاضی شدند. این دانشگاه در رتبهبندی جهانی سال ۲۰۱۷، در ردیف ۸۰۱ قرار دارد. رشته دندانپزشکی دانشگاه قازی، مورد تایید وزارت بهداشت میباشد.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی (کنکور ترکیه)
۱_ جهت پذیرش در رشته های مقطع کارشناسی، پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از طریق کنکور SAT ترکیه و نیز شرط معدل دیپلم متوسطه میباشد. (برای داوطلبین نظام قدیم، با شرط معدل پیش دانشگاهی)
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور ALES (آلس) و یا GRE خواهد بود.
دانشگاه فنی استانبول ( İTÜ ) یک دانشگاه بینالمللی و دولتی است که در شهر استانبول قرار گرفته است.در سال ۲۰۰۹ رتبه ۱۰۸ را در میان دانشگاههای فنی دنیا کسب کرده است. این دانشگاه در رتبهبندی سال ۲۰۱۷، در رتبه ۶۰۱ قرار دارد.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی (کنکور ترکیه)
۱_ جهت پذیرش در رشته های کارشناسی از طریق کنکور SAT و شرط معدل دیپلم متوسطه خواهد بود. (برای داوطلبین نظام قدیم، با شرط معدل پیش دانشگاهی)
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور ALES (آلس) و یا GRE خواهد بود.
دانشگاه خصوصی سابانجی یکی دیگر از ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه از نظر رتبهبندی جهانی سال ۲۰۱۷، در رتبه ۴۶۱ قرار گرفته است. آموزش در این دانشگاه به زبان انگلیسی صورت میگیرد و از نظر سطح کیفیت آموزشی و تحقیقاتی در رتبه بالایی قرار دارد. این دانشگاه از سه دانشکده و یک مدرسه تشکیل شده است. دانشکده هنر، علوم اجتماعی، علوم طبیعی، مهندسی، دانشکده مدیریت و مدرسه زبان، از جمله دانشکدههای این دانشگاه برتر ترکیه هستند.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی
۱_ جهت پذیرش در رشته های کارشناسی، بدون کنکور ترکیه میباشد.
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور GRE و یا پذیرش بدون آزمون خواهد بود.
دانشگاه بیلکنت ترکیه اولین دانشگاه در بین ۱۰ دانشگاه برتر ترکیه است و در سال ۱۹۸۴ ساخته شد. این دانشگاه غیرانتفاعی و خصوصی، در شهر آنکارا واقع شده است. اسم این دانشگاه بر گرفته از کلمه Billim kenti به معنای شهر دانش است. این دانشگاه برتر ترکیه بر اساس رتبهبندی مؤسسه تایمز در سال ۲۰۱۲، رتبه ۲۰۴ جهان را به دست آورده است و در سال ۲۰۱۵، در رتبه ۲۰۱ و بر اساس رتبهبندی جهانی در سال ۲۰۱۷، در رتبه ۴۲۱ قرار گرفته است. آموزش در این دانشگاه به زبان انگلیسی صورت میگیرد. این دانشگاه از ۹ دانشکده، شامل دانشکده هنرهای زیبا، مدیریت، اقتصاد، موسیقی، آموزش، مهندسی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه و حقوق بوده و دارای رشتههایی مانند حسابداری، مدیریت، روانشناسی، روابط بینالملل، حقوق، موسیقی و فیزیک است. هزینه این دانشگاه نزدیک به ۱۴ هزار دلار است و در دو قسط پاییز و بهار از دانشجویان گرفته میشود.
نحوه پذیرش دانشجویان خارجی
۱_ جهت پذیرش در رشته های کارشناسی، با کارنامه آزمون SAT و یا بدون کنکور ترکیه (با بورسیه) میباشد.
۲- جهت پذیرش در رشته های کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی (Ph.D) توسط کنکور GRE و یا پذیرش بدون آزمون خواهد بود.
افرادی که برای سال بعد برنامه ریزی میکنند میبایستی از مهرماه در کلاس های یوس (yos) و یا sat ثبت نام کرده و زیر نظر اساتید با تجربه یوس دیتا، آمادگی لازم را کسب نمایند. جهت ارزیابی توانایی شما و تعیین سطح دروس یوس و یا ست، مدرسین و مشاورین موسسه یوس دیتا با تجربه ۱۵ ساله آماده راهنمایی و انجام خدمات میباشند. با توجه به گروه بندی متقاضیان کلاس یوس، حتما از طریق ورود به لینک مربوطه مطالب را بخوانید. جهت جلوگیری از ضررهای مالی و زمانی افرادی که قصد شرکت در کلاسهای یوس را دارند، تصمیم گیری عاقلانه و منطقی در این زمینه تاکید میشود. در این خصوص با کارشناسان با تجربه یوس دیتا مشاوره کنید تا نسبت به شرایط شما، بهترین راهکار در اختیارتان قرار داده شود.
در بعضی از دانشگاهها پذیرش با آزمون و در بعضی دیگر بدون کنکور میباشد. جهت راهنمایی با مشاورین موسسه در تماس باشید .
بله، از طریق بورسیه های مختلف طرف قرارداد با موسسه مجاز یوس دیتا و همچنین با شرط معدل و مصاحبه امکان پذیرش بدون آزمون یوس در دانشگاههای دولتی نیز وجود دارد.
بله، شهریه سالانه دانشگاهها و هزینه های زندگی بسیار کمتر از اروپاست.
بله، نسبت به شرایط هر داوطلب با دانشگاه مربوطه، بورسیه های مختلفی وجود دارد.
پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، معماری، روانشناسی، تغذیه، معماری داخلی، طراحی مد، طراحی صحنه، مدیریت، حسابداری، ژنتیک، فیزیوتراپی، هنر و تمامی رشته های مهندسی
مدت تحصیل در پزشکی ۶ سال، دندانپزشکی ۵ سال و داروسازی ۵ سال میباشد.
بله، جهت هرگونه اقدام در خصوص پذیرش بدون کنکور و حتی با کنکور ترکیه، قبل از انجام هر کاری، مشاوره تخصصی نسبت به شرایط و مدارک هر شخص الزامی است.
فرم زیر جهت پیش ثبت نام دوره های آمادگی آزمون دانشگاههای ترکیه می باشد و متقاضیان تحصیل در ترکیه با تکمیل و ارسال فرم، رزرو خود را اعلام می نمایند. لذا پس از ارسال فرم، تیم آموزشی یوس دیتا در خصوص دوره ثبت نامی، با شما در ارتباط خواهند بود.
تماس با یوس دیتا
دیدگاههای کنکور ترکیه
بنظرتون کنکور ترکیه سال بعد هم به این شکل میشه ؟ یعنی امکان داره باز مرز ها بسته باشه و آزمون ها آنلاین برگزار نکنن ؟
با سلام، امکانش هست، اما منسجم تر و با برنامه ریزی بهتری نسبت به امسال اجرا میشود.
اگه کارنامه اس ای تی رو داشته باشیم به چن تا دانشگاه میتونیم ارسال بکنیم ؟
با سلام، به اغلب دانشگاههای ترکیه همزمان میتوانید اقدام کنید.
سلام، آیا برای پذبرش بدون کنکور دانشگاههای ترکیه معدل بالا هم جزو شرایط هستش؟
با سلام، بستگی به شرایط دانشگاه مربوطه دارد. مشاوره حضوری با کارشناسان یوس دیتا داشته باشید.
سلام وقتتون بخير
درصورت امكان رنكينگ و رتبه بندي جديد دانشگاههاي دولتي و خصوصي تركيه رو در سايتتون قرار بدين. ممنون
با سلام، در صفحه مربوط به شرایط تحصیل در ترکیه درج شده است. حتما در این صفحه هم قرار میدهیم.
مدتی که برای پرستاری خونده میشه چند سال هستش ؟ و اینکه با رتبه ۸۰ به بالا میشه توی پرستاری قبول شد .
با سلام، همانند طول مدت تحصیل در مقطع کارشناسی چهار سال .. بستگی به نوع و کیفیت دانشگاه دارد. اما حدود نمره ۸۵ در آزمون یوس نظر بگیرید.
سلام من یه سوال داشتم الآن من کلاس یازدهم تجربی هستم تو ایران و میخوام بزن ترکیه آیا تو ترکیه میتونم کنکور بدم و وارد دانشگاه بشم و ید اصلا ترکیه کنکور داره و من سربازی نرفتم تو ایران چون اصلا سنم نرسیده و بعد برای پسر ها تو ترکیه چند بار میتونن کنکور بدن؟؟
آیا برای من که امسال برم برای دوازدهم میتونم تو یکی از مدارس اونجا ثبت نام کنم و ادامه تحصیل بدم و مت باید کنکور خارج کشور رو بدم یا خود کنکور ترکیه رو ؟؟
با سلام و وقت بخیر، شما بایستی در آزمون یوس و یا ست شرکت کنید. تفاوت این دو آزمون را از صفحات مربوطه در همین سایت مطالعه کنید.
یه سوال دیگه هم داشتم اصلا من باید تو کشور ترکیه کنکور یا من باید دوازدهم رو تو ترکیه بگذرونم و بعد وارد دانشگاه بشم؟؟؟
هر دو کار رو به اختیار میتونید انجام بدهید.
ببخشید هزینه ازمون ها و دانشگاه و مشاور و.. کلی هزینش حدودا چقدر میشه برای دانشگاه ترکیه مخصوصا استامبول؟برای رشته های پزشکی مخصوصا دندون پزشکی
سلام
نیاز ب مشاوره کامل دارم